Beşiktaş’tan Emirhan Topçu için yeni hamle

Çaykur Rizespor forması giyen Emirhan Topçu için Beşiktaş’ın ısrarı sürüyor. Siyah-beyazlılar, İspanya’dan Las Palmas’ın da talip olduğu 23 yaşındaki futbolcu için yaptığı teklifi yükseltti.

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş’ın Çaykur Rizespor’dan Emirhan Topçu’ya ilgisi devam ediyor. Siyah-beyazlıların, 23 yaşındaki stoper için Çaykur Rizespor’a yeni bir teklif yaptığı iddia edildi.

Takas formülü

 Sabah’ta yer alan habere göre, Emirhan Topçu için 5-6 milyon euro isteyen Çaykur Rizespor’a Beşiktaş’ın ilk teklifi düşük kalmıştı. Siyah-beyazlıların bu kez Emirhan Topçu için 2.5 milyon euro ve Hasic ile Kartal Kayra’yı teklif ettiği ifade edildi. Taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü ve Beşiktaş’ta forma giymeye sıcak bakan Emirhan Topçu’nun transferi için Çaykur Rizespor’dan kolaylık gösterilmesinin istendiği belirtildi.

Rizespor performansı

Emirhan Topçu geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor formasıyla 32 maça çıktı. 23 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 4 asistlik skor katkısı sağlarken 2.793 dakika sahada kaldı.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir